Kā aizpildīt vīzu Ķīnā

Kā aizpildīt vīzu Ķīnā



Ķīna ir unikāla un noslēpumaina valsts ar bagātukultūra. Ikviens sapņo par ceļošanu uz Debesu impēriju. Lai šķērsotu robežu, jums būs nepieciešama vīza. Vīzu izsniegšanas process nav tik sarežģīts, cik šķiet pirmajā mirklī, galvenais ir ievērot skaidru rīcības kārtību. Ir divu veidu vīzas: tūristu vīza un biznesa vīza. Jums vajadzētu pieteikties uz vīzu veidu, kas atbilst jūsu uzturēšanās mērķim Ķīnā.





Kā aizpildīt vīzu Ķīnā

















Vīzas atvēršanai nepieciešamie dokumenti

Atvērt jebkura tipa vīzu Ķīnas konsulātāJums jāņem līdzi šādi dokumenti: - Pasei jābūt derīgai vēl 6 mēnešus pēc ceļojuma beigām un ir vismaz viena tukša lapa, - aizpilda vienā kopiju formā, bez neprecizitātes un kļūdas, krievu un angļu valodā - viena krāsu foto uz lielums gaismas fona 3,5x4,5 vai 3x4 cm bez stūriem, piemēram, pases, bez cepures un saulesbrilles - tūristu vīzas nepieciešams ielūgums no Ķīnas tūrisma operators vai oficiālu vēstuli no kurienes viesnīcas Ofori Lena rezervācija, par biznesa vīzas - ielūgums uz Ķīnas partneriem - rezervēšanas aviobiļetēm, - izziņa no darba devēja par uzņēmuma veidlapas, kurā alga tiek norādīts un pozīciju, - medicīniskā apdrošināšana uz visu ceļojuma laiku - nepilngadīgajiem būs nepieciešama kopija dzimšanas - atļauja ceļot uz ārzemēm bērnu, notariāli nepilngadīgo lapas ar vienu no vecākiem, paši vai kopā ar citām personām.

Vīzas noteikumi un tā spēkā esamība

Vīzas pieņemšanas laiks ir apmēram septiņidarba dienās, bet, ja nepieciešams, jūs varat pasūtīt neatliekamo vīzu divas vai trīs dienas. Tajā pašā laikā būs jāmaksā papildus par steidzamību. Lai pieteiktos uz steidzamu vīzu, jums būs jāuzrāda maksas biļetes. Derīguma termiņa laikā visas vīzas ir sadalītas vienotā, dubultā un daudzkārtējā. Uzturēšanās laiks Ķīnā vienreizējas ieceļošanas vīzā ir 30 dienas, un koridors ir 90 dienas. Divreiz - 60 dienas un 90 dienas, lai ieietu. Multivisa izsniedz uz gadu ar vienu uzturēšanos līdz 30, 60 vai 90 dienām.

Vīzu apstrāde uz Ķīnas robežas

Jau ir iespēja pieteikties uz vīzuĶīnas robeža. Lai iegūtu vīzu, lai jums būs nepieciešams, lai nodrošinātu pierādījumu saņemšanas steidzamu aicinājumu vai pierādījumu, ka tas bija iespējams izsniegt vīzu konsulātā fiziski, jo trūkst laika. Vienkāršota vīzu izsniegšanas procedūra ir noteikta pierobežas reģionu iedzīvotājiem ar Ķīnu. Lai iegūtu to, jums ir jāuzrāda derīga pase un otru dokumentu, kas apliecina faktu, kas dzīvo pierobežas zonā. Šajā gadījumā vīza tiek izsniegta robežšķērsošanas vietā ar Ķīnu. Jūs varat izsniegt vienotu vīzu 15 dienas vai vairāku - līdz 180.